Veel mensen worden helaas geconfronteerd met haarverlies. De oorzaak van het haarverlies kan heel verschillend zijn. Tijdelijk (door een ziekte) maar vaak is de kaalheid ook blijvend. Hoe dan ook, het blijft een aangrijpende ervaring.

WAAROM EEN HAARWERK
Het is vervelend om op te vallen of aangestaard te worden. Als je om een of andere reden je haar kwijt bent geraakt of kale plekken of dunner haar hebt gekregen, kan je ervoor
kiezen om een haarwerk te gaan dragen. Of als je een andere kapsel wilt zonder ervoor je eigen haar te bewerken kan je ook voor een haarwerk kiezen.
Dit kan dus een pruik of een haarstuk(je) zijn.
Salon Afro World biedt oplossingen voor al uw medische en cosmetische haarproblemen.
Wij weten hoe belangrijk uw kapsel voor uw gehele uitstraling is.
Wij zijn gespecialiseerd in Afro kroes haar en Europees haar in zowel haarwerken als ook haarverlenging en vlecht haar in echte haar vezels en synthetische vezels.
Het is fijn om te weten dat u voor al uw vragen over uw haar en haarwerken bij ons terecht kan.

Salon Afro World levert al meer dan 30 jaar confectie haarwerken en haarstukken aan dames en heren met geheel (of gedeeltelijk) haarverlies. Wij beschikken over een ruime collectie, uit voorraad, van meer dan 100 verschillende modellen, kleur, prijs en kwaliteit. U kunt ook bij ons terecht voor mutsjes en petten.

U heeft contact met een vaste contactpersoon die u begeleidt in uw keuze voor een haarwerk, adviseren in het onderhouden van uw haarwerk of verzorgen van het papierwerk voor de zorgverzekering.

Bij Salon Afro World kunt u ook terecht voor een zeer ruime collectie van haarverzorgingsproducten, haarverf, haargels, straight kits etc. van verschillende merken.
Voor het onderhouden van uw haarwerken hebben wij de productlijnen van onder andere Hairtech, Cama-flex, Gisela Mayer, Modess.

 

MEDISCH ;BV ALOPECIA ; CHEMO EN RADIOTHERAPIE ; COSMETISCH ; TRANSGENDER TRANSSEKSUEEL ANDER LOOK HAARVERLENGING